Title Image

Assessorament Nutricional

La Farmàcia Mª Elodia López t’oferix un programa d’Assessorament Nutricional on podràs conseguir eixe pes objectiu i millorar la teua salut mitjançant el millor recurs, l’alimentació. El programa conta amb la dirección dels experts en nutrició de la Universitat de Navarra i amb la col·laboració dels Laboratoris Cinfa i permet la possibilitat de personalitzar-se per tal d’adaptar-se a les teues necessitats en cada moment.

En aquest sentit, t’oferim una amplia varietat de solucions com ara: pèrdua de pes, millora del trànsit intestinal, control de símptomes postmenopàusics, millora del rendiment esportiu i també un programa especial per als més menuts.

I si encara no és suficient aquest nivell de personalització, tenim la possibilitat d’individualitzar el teu pla nutricional mitjançant un test nutrigenètic que permetrà crear la dieta perfecta i amb major probabilitat d’èxit de pèrdua de pes, aprofitant també per a detectar predisposicions genètiques a determinades patologies com ara hipertensió arterial, dèficits vitamínics, diabetes mellitus tipus II, celiaquía i moltes més.

I tot açò sempre acompanyat d’un pla d’activitat física i un seguiment exhaustiu per part de la nostra experta en Nutrició i Salut.

Estadístiques d’eficàcia demostrades (pes, colesterol, perímetre cintura):

  • El 78% dels participants del programa Ns va disminuir el seu colesterol en una mitjana de 32,7mg/dl.
  • El 92,15% de les persones amb sobrepés i obesitat van aconseguir reduir el seu pes.
  • El 96,8% de persones amb sobrepés i 97,2% de persones amb obesitat van reduir el perímetre de la seua cintura
Ns Lipo Carbo
Ns Saciaplen
Ns Lipo drevit complex 4
Ns Drevit