Title Image

Política de privacitat

A través de farmacia.mariaelodialopez@gmail.com (d’ara en avant, Lloc web) no es recapten dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

farmaciaelodialopez.com conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques dels quals de privacitat són alienes a farmaciaelodialopez.com. En accedir a tals llocs web, vosté pot decidir si accepta les seues polítiques de privacitat i de cookies.

Obtenció d’Informació Personal en aquest lloc web

farmaciaelodialopez.com sol·licita sempre el consentiment previ dels usuaris per a obtindre i per a fer ús de les seues dades personals amb les finalitats indicades. Qualsevol usuari té dret a revocar el seu consentiment previ en qualsevol moment.

Els casos en els quals aquesta web requereix dades personals són:

  • Per a comentar post publicats en el blog.
  • Per a realitzar consultes a través del formulari de contacte.
  • Per a descarregar algun tipus de recurs gratuït

Les Dades de Caràcter Personal recaptats seran, llevat que s’indique el contrari, el nom i correu electrònic de l’usuari web.

En alguns casos, la informació sobre els visitants d’aquest lloc pot compartir-se de manera anònima amb tercers, tals com anunciants de publicitat, patrocinadors o afiliats, amb l’únic objectiu de millorar els serveis que aquest lloc web ofereix als seus usuaris, i per a finançar el lloc web. Totes aquestes tasques de processament es duen a terme segons la normativa vigent. En tot moment es respectaran els drets dels usuaris en matèria de protecció de dades conforme a la llei.

En tot moment i en tot cas, l’usuari té plens drets sobre les seues dades personals i sobre l’ús dels mateixos i podrà exercitar-los en qualsevol moment.

Mètodes per a obtindre informació personal d’aquest lloc web

farmaciaelodialopez.com utilitza els següents mètodes de captació d’informació personal:

  1. Formulari de comentaris: En la web existeixen formularis per a poder enviar un comentari a una determina pàgina de la web. En aquest formulari se sol·licita a l’usuari un nom i una adreça de correu electrònic. Aquestes dades s’utilitzen únicament per a publicar, *despublicar i moderar aquests comentaris.
  2. Formulari de contacte: En la web existeix un formulari de contacte perquè qualsevol usuari de la web puga enviar missatges, queixes, suggeriments o sol·licituds al responsable legal d’aquesta. L’adreça de correu electrònic facilitada en aquest formulari de contacte s’utilitzarà per a respondre als missatges i per a enviar la informació que l’usuari haja sol·licitat.
  3. Cookies: Durant la navegació per aquest lloc web s’emmagatzemen cookies en l’ordinador de l’usuari. Qualsevol usuari pot consultar el document de Política de Cookies per a conéixer com s’usen les cookies i com pot desactivar-les.
  4. Navegació i Adreça IP: Durant la navegació per aquest lloc web, l’usuari envia automàticament al servidor de la web la informació de la seua adreça d’IP, la data i hora d’accés a la web, el sistema operatiu i el navegador que s’ha utilitzat per a accedir al lloc web. També es poden enviar dades relatives a l’adreça web des de la qual l’usuari ha accedit a aquest lloc web. L’Agència Espanyola de Protecció de Dades considera que l’adreça IP és una dada de caràcter personal. farmaciaelodialopez.com en cap moment usarà l’adreça IP per a identificar als seus usuaris. Només la utilitzarà i la guardarà per a elaborar estadístiques d’accés al lloc web i per a analitzar tendències de comportament dels usuaris dins de farmaciaelodialopez.com.
  5. Formularis de descàrregues gratuïtes de guies i llenços en pdf
    farmaciaelodialopez.com mai comunicarà o cedirà aquestes dades a tercers, excepte requeriment legal o judicial.

Serveis oferits per tercers en aquesta web

Per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seua activitat, farmaciaelodialopez.com utilitza diferents serveis. Cadascun d’ells exerceix la seua activitat sota les seues pròpies polítiques de privacitat.

farmaciaelodialopez.com pot estudiar els patrons de comportament dels seus visitants per a realitzar anàlisis d’audiència i adaptar tot el possible els continguts que s’ofereixen en el lloc web a les preferències dels seus usuaris.

Qualsevol usuari de la web i qualsevol persona física o jurídica pot enllaçar des del seu lloc web a farmaciaelodialopez.com. Aquesta acció en cap cas implica relació de cap mena entre farmaciaelodialopez.com i el propietari del lloc o de la pàgina web enllaçada. Tampoc implica que farmaciaelodialopez.com accepte ni aprova totalment o parcialment els continguts o els serveis de les pàgines web que enllacen cap a ella.

farmaciaelodialopez.com sempre es reserva el dret de prohibir o inhabilitar qualsevol enllaç cap al lloc web farmaciaelodialopez.com.

Sobre l’Exactitud i Veracitat de les Dades

L’usuari d’aquest lloc web garanteix que les dades personals facilitades a través dels diferents formularis són exactes i veraços.

L’usuari d’aquest lloc web garanteix que tota la informació facilitada dins del lloc web és veraç i és exacta en el dia en què es facilita aquesta informació.

L’usuari d’aquest lloc web està obligat a preservar l’exactitud de les seues dades i a mantindre’ls actualitzats.

L’usuari d’aquest lloc web és l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades que haja facilitat, i dels perjudicis derivats d’aqueixa falsedat que es puguen causar al lloc web farmaciaelodialopez.com  i al seu responsable legal.

Exercici dels drets ARCO

Els usuaris d’aquesta web tenen els següents drets:

Consultar quines dades personals emmagatzemem sobre l’usuari d’aquest lloc web en qualsevol moment.
Sol·licitar l’actualització o modificació de dades incorrectes emmagatzemades sobre l’usuari.

Per a exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seues dades, els usuaris poden enviar un correu electrònic a l’adreça farmaciaelodialopez.com: farmacia.mariaelodialopez@gmail.com. Aquesta sol·licitud ha d’anar acompanyada d’una prova d’identitat vàlida en dret (fotocòpia del D.N.I. o document equivalent).

Acceptació i consentiment

L’usuari d’aquest lloc web declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal. L’usuari d’aquest lloc web accepta i consent el tractament d’aqueixes dades per part del lloc web farmaciaelodialopez.com, de la manera i per a les finalitats indicades en el document d’Avís Legal d’aquesta mateixa web.

Enviament i Regulació de Correus Comercials

D’acord amb la *LSSICE, farmaciaelodialopez.com no realitza pràctiques de *SPAM i mai envia correus electrònics comercials sense sol·licitud o sense consentiment previ de l’usuari.

Aquesta Política de Privacitat ha sigut actualitzada el dia 02 de març de 2018